Nosaltres
La nostra història
Som una Cooperativa, creada per Roger i Jordi, dos germans bessons naturals de La Safor però establerts a la Vila de Gràcia des de fa uns anys. Allí, al bell mig de la gran ciutat, i amb el suport de la família, amics i l’ajuda de Coop 57 vam obrir les portes d’un xicotet però gran espai gastronòmic.
Tradicional
Proposem una cuina tradicional, tal i com treballaven els nostres avantpassats i adaptant-se a les noves tendències.
Ingredients
La majoria dels nostres ingredients els portem directament del territori Diànic.
Valencià
Oferim el sabors de la nostra terra, a la manera de sempre, recuperant sabors de la nostra infantessa.
Perquè Diània
Diània és un nom que ens identifica perquè fa referència a l’espai natural on ens vam criar. És la denominació de l’antiga Diànium, la zona de les comarques centrals que va des de Gandia a Alcoi (La Costera, El Comtat, La Safor, La Marina Alta i Baixa, La Vall d’Albaida i L’Alcoià).
Parlem d’una bioregió encunyada i reivindicada pels botànics Oriol de Bolós i Joan Pellicer. Una zona marcada per la riquesa paisatgística, cultural i plena de costums dels habitants dels seus pobles. A Diània vam créixer i Diània és el que volem mostrar-vos.